Scholenopdekaart.nl

Uit ROSA Wiki
Versie door Jdirks (Overleg | bijdragen) op 12 apr 2017 om 15:21 (Jdirks heeft de pagina Voorziening:Scholenopdekaart.nl hernoemd naar Scholenopdekaart.nl zonder een doorverwijzing achter te laten)

(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken

Deze pagina bevat een concepttekst die nog nader uitgewerkt zal worden.

Beschrijving Op deze website kunt u informatie over tal van aspecten die bij de schoolkeuze een rol spelen en met name voor groep 8 leerlingen en hun ouders van belang zijn publiceren. Het gaat dan om de indicatoren zoals het profiel van de school, examencijfers, de ervaren veiligheid op school en de doorstroom van leerlingen naar het vervolgonderwijs. In totaal kunnen scholen op 13 verschillende onderdelen met elkaar vergeleken worden.
Eigenaar/verantwoordelijke VO-raad
Werkingsgebied Sector VO
Type voorziening
Is een implementatie van deze bouwsteen/bouwstenen
Horizontale-verantwoordingsomgeving
Betrokken in informatieprocessen Beschikbaar stellen indicatoren (Sectorraad), Beschikbaar stellen indicatortoelichting (Onderwijsinstelling), Beschikbaar stellen indicatortoelichting (Sectorraad), Inwinnen indicatortoelichting (Sectorraad), Inzien indicatoren (Onderwijsinstelling), Registreren indicatoren (Sectorraad), Registreren indicatortoelichting (Sectorraad)
Betrokken in bedrijfsprocessen Rapporteren horizontale verantwoording, Toelichten indicatoren, Verzamelen indicatoren
Betrokken in ketenproces Horizontaal verantwoorden
Van toepassing zijnde standaarden
Voldoet aan
Voldoet niet aan
Gegevenssoort: