Meedoen: verschil tussen versies

Uit ROSA Wiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Geen bewerkingssamenvatting
Geen bewerkingssamenvatting
 
(15 tussenliggende versies door 5 gebruikers niet weergegeven)
Regel 1: Regel 1:
''Hier verschijnt binnenkort meer informatie over meedoen aan ROSA''
{{Status|Intern=Voltooid}}{{Status|Extern=Vastgesteld}}{{Vastgesteld|Op=10-11-2022|Door=Architectuurraad}}
Meedoen of meedenken aan de ROSA is een open proces voor iedere partij die diensten levert aan het onderwijs of juist gebruik maakt van die diensten. Dat kan door actief mee te draaien in een of meerdere gremia binnen Edustandaard die verantwoordelijk zijn voor het [[beheerproces]]. Overigens zijn de meeste partijen in het onderwijs reeds vertegenwoordigd in Edustandaard via een een belangenvereniging of publieke partij. Het is dus verstandig om wellicht daar eerst contact mee op te nemen.


==Zie ook==
Maar meedenken en -doen kan ook laagdrempeliger. Ziet u verbetersuggesties, omissies of heeft u een vraag? Dat kan in de vorm van een formeel wijzigingsverzoek maar ook kleine verbeteringen (typefouten, verkeerde aanduidingen) zijn altijd welkom. In het [[werkvoorraadoverzicht]] kunt u bovendien bekijken waar aan gewerkt wordt en wilt u wellicht als reviewer daarin een bijdrage leveren.
{{#ask: [[Categorie:Meedoen]] |format=ul}}
 
Voor al deze zaken kunt u contact opnemen met Bureau Edustandaard [mailto:info@edustandaard.nl info@edustandaard.nl].
 
[[Categorie:Beheer]]

Huidige versie van 27 feb 2023 om 13:26

Deze pagina is vastgesteld door Architectuurraad, op 10 november 2022.

Meedoen of meedenken aan de ROSA is een open proces voor iedere partij die diensten levert aan het onderwijs of juist gebruik maakt van die diensten. Dat kan door actief mee te draaien in een of meerdere gremia binnen Edustandaard die verantwoordelijk zijn voor het beheerproces. Overigens zijn de meeste partijen in het onderwijs reeds vertegenwoordigd in Edustandaard via een een belangenvereniging of publieke partij. Het is dus verstandig om wellicht daar eerst contact mee op te nemen.

Maar meedenken en -doen kan ook laagdrempeliger. Ziet u verbetersuggesties, omissies of heeft u een vraag? Dat kan in de vorm van een formeel wijzigingsverzoek maar ook kleine verbeteringen (typefouten, verkeerde aanduidingen) zijn altijd welkom. In het werkvoorraadoverzicht kunt u bovendien bekijken waar aan gewerkt wordt en wilt u wellicht als reviewer daarin een bijdrage leveren.

Voor al deze zaken kunt u contact opnemen met Bureau Edustandaard info@edustandaard.nl.