Op eigenschap zoeken

Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Deze pagina biedt een eenvoudige bladerinteractie voor het vinden van entiteiten met een eigenschap met een bepaalde waarde. Andere beschikbare zoekinteracties zijn de zoekpagina voor pagina-eigenschappen en de zoekopdrachtbouwer.

Op eigenschap zoeken

Een lijst van alle pagina's met de eigenschap "Beschrijving" met waarde "Hoger onderwijs". Omdat er een beperkt aantal resultaten is, worden ook nabije waarden weergegeven.

Hieronder staan 4 resultaten vanaf #1.

(vorige 50 | volgende 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500) bekijken.


    

Lijst van resultaten

     (Hoger onderwijs)
    • Samenhang Leermiddelen  + (Met “leermiddelen” wordt bedoeld alle mateMet “leermiddelen” wordt bedoeld alle materialen die gebruikt worden om het leren te ondersteunen of te faciliteren. Dit kunnen bijvoorbeeld boeken, artikelen, video’s, presentaties, opdrachten, toetsen, simulaties, games of software zijn. Leermiddelen kunnen digitaal of fysiek zijn en kunnen ontwikkeld, beheerd, verworven of gebruikt worden in het onderwijs. Onder dit onderwerp onderzoeken we hoe referentiecomponenten met betrekking tot leermiddelen zijn verwerkt in de verschillende aangesloten architecturen en hoe deze kunnen worden afgestemd op elkaar.</br></br>Het document beschrijft de opbrengst van de focussessie leermiddelen die op 24 januari 2023 plaatsvond. Het doel van deze bijeenkomst was om op een concreet thema - leermiddelen in dit geval - te kijken wat de verschillen zijn tussen HORA, MORA, FORA en ROSA en of het mogelijk is om meer samenhang in de modellen en definities te brengen. Het document bevat een analyse van de verschillen tussen deze architecturen en voorgestelde definities en spelregels. en voorgestelde definities en spelregels.)
    • Samenhang doelarchitecturen en referentiearchitecturen  + (Uit gesprek met HOSA (Tom van Veen) kwam hUit gesprek met HOSA (Tom van Veen) kwam het idee naar voren om aan de hand van een toekomstgerichte casus die zich focust op een fictionele toekomstige ontwikkeling van een afsprakenstelsel. Dit afsprakenstelsel wil zich in beheer laten nemen bij Edustandaard en is ontwikkeld op basis van een HOSA ontwerpkader. Er wordt nu een ROSA Scan uitgevoerd op dit afsprakenstelsel, zoals gebruikelijk is. De casus richt zich o.a. op de volgende vragen:</br></br>- Hoe kwam het project in aanraking met de HOSA afspraken?</br>- Kan het proces van een ROSA scan ondersteuning bieden op het gebied van de samenhang van dit nieuwe afsprakenstelsel, met het huidige stelsel aan afspraken?</br>- Welke rol speelt de WG samenhang hierin?</br>- Wat voor jnvloed heeft de komst van dit soort afsprakenstelsels nu op de ROSA/HORA/MORA/FORA?</br></br>Uiteindelijke adviezen worden opgeschreven in een adviesdocument worden opgeschreven in een adviesdocument)
    • Ketenproces-per-rol  + (Viewpoint dat laat zien welke ketenprocesstappen worden uitgevoerd door welke rollen. Zo wordt duidelijke welke soorten stakeholders samen verantwoordelijkheid dragen voor uitvoering van een ketenprocesstap.)
    • Gemeenschappelijke regels om applicatiefuncties om te zetten naar services  + (We kiezen ervoor om op termijn  van applicWe kiezen ervoor om op termijn  van applicatiefuncties naar applicatieservices over te gaan.</br></br>Is gedaan wanneer afspraken over hoe applicatiegedrag meer in samenhang kan worden gebracht tussen FORA, ROSA, MORA en HORA zijn doorgevoerd in de wiki's. Er wordt een adviesdocument uitgewerkt met specifiekere spelregels voor dit.erkt met specifiekere spelregels voor dit.)